Extra tickets beschikbaar op zeer korte termijn!

Sinds 19 januari is Paaspop Den Hout volledig uitverkocht. Voor iedereen die net te laat was, hebben we goed nieuws! Vandaag, 28 februari om 12.00 uur gaan er extra tickets in de verkoop! Zorg dat je er op tijd bij bent, dit zijn echt de allerlaatste!


Munttickets

Naast de festivaltickets bieden we ook dit jaar wederom munttickets aan. Je hebt hierbij de keuze uit een ticket voor 10, 20 of 50 munten. Heb je geen zin om bij Paaspop lang in de rij te staan of vind je het niks om met veel cash-geld op pad te moeten. Koop dan online al je tickets zodat ze op het festival klaar liggen voor je bij de snelkassa.


Bustickets

Tot slot is het ook dit jaar wederom mogelijk om met de bus naar Paaspop te komen. Deze bussen komen weer vanuit de gehele regio en brengen je op tijd naar Den Hout en na het festival ook weer veilig thuis. Informatie over de verschillende buslijnen wordt binnenkort bekend op onze bussenpagina.

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€22,50

Nieuwste video's
Nieuwste foto's
Wij danken de volgende sponsoren: