De kaartverkoop voor Paaspop Den Hout 2017 is in volle gang.Festivaltickets

We bieden drie verschillende toegangstickets aan voor het bezoek aan Paaspop Den Hout. Losse dagtickets en uiteraard de weekendtickets voor de echte liefhebbers. De vroegboektickets waren in de eerste week al uitverkocht en ondertussen zijn ook de zaterdagkaarten en weekendkaarten uitverkocht. Enkel de zondagtickets zijn nog beschikbaar, maar ook hier zijn er slechts nog maar een aantal van verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang met kopen, want ook de zondag wil je niet missen!


Munttickets

Naast de festivaltickets bieden we ook dit jaar wederom munttickets aan. Je hebt hierbij de keuze uit een ticket voor 10, 20 of 50 munten. Heb je geen zin om bij Paaspop lang in de rij te staan of vind je het niks om met veel cash-geld op pad te moeten. Koop dan online al je tickets zodat ze op het festival klaar liggen voor je bij de snelkassa.


Bustickets

Tot slot is het ook dit jaar wederom mogelijk om met de bus naar Paaspop te komen. Deze bussen komen weer vanuit de gehele regio en brengen je op tijd naar Den Hout en na het festival ook weer veilig thuis. Informatie over de verschillende buslijnen vind je op onze bussenpagina of in de shop hiernaast. Kijk goed welke lijn je moet hebben en hoelaat jij aanwezig wil zijn op het festival!


Tickets niet ontvangen???

Check altijd eerst je spambox of je inbox met ongewenste emails.

Zitten ze ook hier niet in, neem dan contact op met de helpdesk van onze ticketprovider.

Deze is bereikbaar via: support@ticketflow.eu.


Zij kunnen jouw tickets terugzoeken en nogmaals toesturen!

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€22,50

Nieuwste video's
Nieuwste foto's
Wij danken de volgende sponsoren: